0
0

Хлібний Стелаж 2235x1000x500

-10%
Акція
Відгуки:
(0)
  • Виробник: Modern Expo
  • Артикул: 100126
  • Наявність: В наявності
10 410грн
11 563грн
Знайшли дешевше?
Купити в один клік
Введіть номер телефону і ми передзвонимо
Основні характеристики
Всі характеристики
Висота, мм: 2235
Довжина, мм: 1000
Глибина, мм: 500
Тип: Хлібні
Колір: Кремовий (RAL 9001)
  • Огляд товару
  • Характеристики
  • Відгуки (0)
  • Схожі товари

Особливості торгового стелажу для хліба:

  • Швидкий і зручний доступ до будь-якого товару;
  • Велика місткість;
  • Простота конструкції;
  • Збірка, монтаж та переоснащення не вимагає спеціальних знань;
  • Кошики виготовлені їх натурального дерева.

Також Вам може бути цікавим: стелажі для магазина

 

 
Характеристики
ХАРАКТЕРИСТИКИ
Висота, мм 2235
Довжина, мм 1000
Глибина, мм 500
Тип Хлібні
Колір Кремовий (RAL 9001)
Матеріал Натуральне дерево, Сосна
Комплектація Великий кошик - 1шт., Середній кошик -2 шт., Маленький кошик - 1шт., Полиця нижня -1шт., Комплект задніх стінок, Нога в зборі -1 шт.
Покриття Порошкове фарбування
Країна виробник Україна
Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.

Рекомендовані Статті
02.10.2023
Міксер проти тістоміса: хто переможе в замішуванні тіста
Міксер проти тістоміса: хто переможе в замішуванні тіста
Заміс тіста є ключовим етапом приготування випічки 一 саме від його якості залежить, наскільки м'якими та повітряними вийдуть хлібобулочні вироби. Сьогодні ручне вимішування можна сміливо залишити в минулому і скористатися досягненнями техніки. З цим за..
29.09.2023
Вибір морозильної камери: що враховувати
Вибір морозильної камери: що враховувати
У торговельній сфері для довгострокового зберігання продуктів за низьких температур використовуються спеціальні морозильні установки. Сучасне торгово-холодильне обладнання, призначене для заморозки, охоплює шафи, ларі, прилавки, камери. У них підтримує..
06.09.2023
Що таке вентиляційний зонт?
Що таке вентиляційний зонт?
Вентиляційний витяжний зонт — це спеціальна конструкція, призначена для видалення з приміщення пари, кіптяви, неприємних запахів, частинок, що засмічують повітря. За допомогою цього обладнання в технологічній зоні створюється оптимальний мікроклімат для р..