Стіл кондитерський
Доставка
- Самовивіз
- По Києву: 1-2 дні
- По Україні: за тарифами перевізника
Оплата
- Готівкою
- Оплата банківською карткою
- Безготівковий розрахунок
Захист споживача
- Оригінальна продукція
- Офіційна гарантія
-
- Висота, мм: 850
- Довжина, мм: 1000
- Глибина, мм: 600
- Тип: Стіл виробничий
- Борт: Є
- Полиця: Є
- Материал: Натуральне дерево, Нержавіюча сталь
- Марка сталі: 201, 304
- Країна-виробник: Україна
Опис кондитерського стола
Стіл кондитерський - це невід'ємний атрибут закладів, що займаються приготуванням випічки і десертів. Він відрізняється від звичайного столу декількома параметрами:
- розміром - він повинен бути великим для зручності роботи з тестом;
- матеріалом для виготовлення стільниці (повинен бути нешкідливий і нетоксичний).
Характеристики:
- розмір - столи з великою стільницею зручні для виробництва кондитерських виробів;
- регульована висота ніжок (стіл може адаптуватися під зростання кухаря);
- матеріал, з якого виготовлена стільниця. На підприємства, що виробляють, переважно, випічку, слід купувати столи зі стільницею з деревини. Виробникам десертів і шоколадних виробів знадобиться стіл зі стільницею з граніту.