0
0

Холодильна вітрина

-20%
Акція
-20%
Акція
-20%
Акція
-20%
Акція
-20%
Акція
-20%
Акція
-20%
Хіт продажів
Акція
-21%
Акція
-20%
Акція
-20%
Акція
-20%
Акція
-20%
Акція
-20%
Акція
-20%
Акція
-20%
Акція
-20%
Акція

Багаторічний досвід у сфері постачання якісного, сучасного торговельного обладнання дозволяє ART Trade враховувати інтереси та побажання власників продуктових магазинів будь-якого формату. Якщо ви зацікавлені в тому, щоб вашого покупця зустрічала правильно організована викладка товару або кожен сантиметр торгової площі був задіяний для стимулювання відвідувачів, тоді вам обов'язково знадобиться холодильна вітрина. Купити відповідну модель, що забезпечує максимально комфортні умови роботи персоналу та надійне зберігання продуктів, можна знайти у нашій компанії. Розміщуйте, зберігайте напівфабрикати, кондитерські вироби та інші продукти, дотримуючись температурного режиму та одночасно привертаючи увагу покупців.

Пропонуємо докладніше ознайомитися з каталогом, в якому представлений широкий асортимент холодильних вітрин різних модифікацій та призначення. Наша продукція допоможе сформувати «обличчя» торговельного підприємства, якому захочеться довіряти. Доставку товару здійснюємо по всій Україні, у Києві за бажанням можна скористатися самовивозом з нашого магазину. При замовленні у розмірі від 39 999 грн доставка здійснюється безкоштовно (при 100% оплаті товару).

Особливості вибору холодильного обладнання

Для активного розвитку та популяризації торгової точки важливу роль відіграє правильно підібраний холодильник (вітрина). Купити першу-ліпшу модель і розраховувати при цьому на успіх не вийде. Щоб цей вид техніки ідеально вписався у ваш бізнес, необхідно, перш за все, визначитися з цілями установки, що набуває, тобто важливо зрозуміти, який товар в ній буде знаходитися. Також слід розуміти, чи плануються у майбутньому будь-які зміни у розстановці. А ще відіграє роль, хто і яким чином виконуватиме обслуговування (тільки продавці чи самообслуговування).

При виборі враховують потрібний температурний режим. З огляду на це холодильні камери можуть бути:

  • Середньотемпературні.
  • Універсальні.
  • нейтральними.
  • Низькотемпературні.

Якщо холодильна вітрина необхідна для невеликої торгової площі, можна віддати перевагу менш продуктивним моделям із вбудованим холодом. Обладнання з холодом підходить для великих торгових залів. Така техніка не виділяє тепло, а також характеризується відсутністю шуму (компресор знаходиться поза торговим залом).

Асортимент магазину ART Trade

На вибір наших покупців представлені холодильні камери кількох виробників із надійною репутацією. Ви зможете підібрати обладнання з відповідними параметрами, типом охолодження та температурним режимом.

  • Універсальні – у нас представлені моделі виробника MXM. Ця техніка розрахована на зберігання, продажу свіжої риби, м'яса. Також купити холодильну вітрину такого типу воліють для реалізації товарів гастрономії та кулінарії. Ця техніка відрізняється сучасним дизайном та високою продуктивністю навіть в умовах літньої спеки.

  • Середньотемпературні – залежно від переваг, можна вибрати моделі, що підтримують температуру в діапазоні від -1 до +10 °C. Така техніка призначається для продажу продукції, що швидко псується. Виготовляється з нержавіючої та оцинкованої пофарбованої сталі. Можуть бути з вбудованим холодом та виносним.

  • Кондитерські – холодильні вітрини, які стануть ідеальним вибором для зберігання та презентації тортів, тістечок, шоколаду, фруктових десертів тощо. Діапазон робочих температур коливається від +1 до +12 °C залежно від моделі та бренду. Від інших видів холодильного обладнання ця техніка відрізняється, як правило, більшою площею для викладання продуктів. Корпус кондитерських вітрин виготовлений із сталі та гнутого чи прямого скла. Для привернення уваги покупців оснащуються LED-підсвічуванням.

  • Під м'ясо – загалом відносяться до категорії середньотемпературних вітрин, діапазон робочої температури від +1 до +5 °C. Необхідність купити холодильну вітрину такого плану виникає у разі продажу охолодженого м'яса та м'ясних продуктів. Статична система охолодження забезпечує привабливий вигляд товару усередині камери. Крім того, продукція не втрачає у вазі, не обвітрюється і довше залишається свіжою.

  • Нейтральні – підтримують нейтральний температурний режим. Підходять для продажу харчових продуктів, що не потребують охолодження. У них відсутні холодоагенти, тому їх використовують для презентації свіжоприготовлених страв, десертів, напоїв. За рахунок якісних склопакетів та світлодіодних ламп покупцям відкривається гарний огляд товару.

  • Спеціалізовані – представлена холодильна вітрина підходить для продажу піци. Робоча поверхня із граніту чи нержавіючої сталі може використовуватися також для приготування суші, салатів. Температурний режим -1/+5°C, оснащений виносною системою охолодження.

  • Самообслуговування – відкриті холодильні вітрини, які забезпечують безпосередній доступ покупця товару. Підтримка постійної температури всередині такого обладнання відбувається за рахунок циркуляції повітря примусовим чи природним чином.

  • Під рибу – за температури від -1 до +5 °C дозволяє реалізовувати свіжу охолоджену рибу. Виготовляється із нержавіючої сталі, оснащується вбудованою душовою системою.

В інтернет-магазині ART Trade гарантовано вдасться купити холодильні вітрини, які стануть ідеальним доповненням вашого бізнесу. Для оформлення товару натисніть "Купити", після чого заповніть невелику форму. Ми обов'язково передзвонимо в стислий термін для уточнення деталей покупки. Якщо ви впевнені у своєму виборі, поставте галочку навпроти «не передзвонюйте мені, я впевнений у замовленні». У такому разі заявку буде оброблено та надіслано автоматично, після чого ви отримаєте SMS-повідомлення.

Часті питання про категорію Холодильні вітрини